Politica de returnare și rambursare SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat şi pune în coş produsele dorite. Plăteşti numerar la livrare, online cu cardul sau prin transfer bancar.

Politica de returnare și rambursare SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat şi pune în coş produsele dorite. Plăteşti numerar la livrare, online cu cardul sau prin transfer bancar.

Politica de returnare și rambursare

Serviciul Retur:

Steelhaus.ro / Draxon One SRL oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor respectând articolului 9 alin. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii și conferă consumatorului (persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații) dreptul de retur al produselor achiziționate de pe site-ul steelhaus.ro. Returnarea produselor se poate face în următoarele situații:

  1. Produs greșit: în cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne aduce la cunoștință în cel mai scurt timp posibil, pentru ca produsul să fie returnat și înlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de către Draxon One SRL
  2. Produse deteriorate: în cazul în care marfa primită prezintă deteriorări vizibile, aveți dreptul să refuzați produsele, prin menționarea acestui lucru pe documentul de transport. Vă rugăm să verificați integritatea coletului la livrare! Vă rugăm să ne anunțați imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (acelaşi tip cu cel comandat), caz în care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesării unei noi comenzi.
  3. Făra nici un motiv: dreptul de retur trebuie exercitat de către consumator în termen de 14 zile de la momentul la care consumatorul a intrat în posesia fizică a produselor, fără ca acesta să fie nevoit să justifice decizia sa.

Dreptul la retur:

Dreptul la retur (fără nici un motiv în 14 zile) pentru produsele achiziționate exclusiv de pe site-ul steelhaus.ro. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare (costurile aferente serviciului de curierat sau oricare alt tip de transport) vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur.

Returnarea produselor utilizate (cazuri excepționale):

Ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de pret rezultată din vânzarea produsului ca “second-hand” sau la solicitarea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Situații în care returul nu este acceptat:

Clientul nu poate denunța unilateral contractul (nu îsi poate exercita dreptul la retragere) în cazurile prevăzute în art. 16 din ordonanța de urgență 34/2014.

  1. produse tăiate la metru (pe comandă), debitate sau decupate
  2. produse deteriorate și neacoperite de garanție
  3. produse pe comandă specială (confirmate pe mail sau formular de comandă)

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 de zile de la data comunicării către steelhaus.ro / Draxon One SRL la contact@steelhaus.ro / hello@draxon.ro sau la numărul de telefon +40 745 53 54 55 (program de luni până vineri 08:00-17:00).

Nu se acceptă returnarea produselor utilizate / folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții, care prezintă urme de uzură sau utilizare, lovituri, zgârieturi, tăieturi, lipsuri cantitative, ciobituri, șocuri mecanice sau produse cărora le lipsesc accesorii.

Procedura de returnare:

Pe baza detaliilor de identificare a comenzii (număr comandă (comenzi online), factură sau bon fiscal) un reprezentant steelhaus.ro / Draxon One SRL va indica locația unde trebuie returnate produsele achiziționate care respectă politica de retur.

Returul îl puteți face la unul dentre depozitele noastre sau, dacă preferați, prin curier la adresa indicată. Vă rugăm să consultați reprezentantul firmei Draxon One SRL pentru a alege metoda potrivită de transport.

După returnarea produselor și recepționarea lor în depozitul steelhaus.ro / Draxon One SRL, restituirea sumelor provenite din serviciul de retur se face astfel:

  • Prin virament bancar, pentru plățile efectuate prin bancă (Ordin de Plată) sau cele achitate prin card bancar.
  • În numerar, pentru sumele achitate în numerar la unul dintre magazinele / depozitele Draxon One SRL.
    (Notă: În cazul clienților persoane juridice, este necesară eliberarea unei chitanțe de către aceștia pentru restituirea sumei în numerar (conform OMFP nr. 2634/2015), în caz contrar suma va fi restituită prin bancă.)

În cazul în care comanda a fost livrată cu transportul propriu steelhaus.ro / Draxon One SRL, cu plată ramburs, există și posibilitatea de a primi returnarea în numerar a contravalorii produselor, această opțiune este disponibilă doar dacă returul se face direct de către client la depozitul sau magazinul de la care s-a făcut inițial livrarea comenzii.
(Notă: această opțiune este disponibilă doar dacă livrarea s-a facut de la unul dintre depozitele proprii steelhaus.ro / Draxon One SRL, această optiune nu este valabilă dacă livrarea s-a făcut de la un partener sau depozit de tip tranzit.)

SteelHaus.ro își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

Politica de returnare și rambursare SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat şi pune în coş produsele dorite. Plăteşti numerar la livrare, online cu cardul sau prin transfer bancar. Politica de returnare și rambursare SteelHaus.ro (Draxon One srl). Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Materiale de construcţii. Politica de returnare și rambursare SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat şi pune în coş produsele dorite. Plăteşti numerar la livrare, online cu cardul sau prin transfer bancar. Politica de returnare și rambursare SteelHaus.ro (Draxon One srl). Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Materiale de construcţii.

Nu vă lăsați coşul așa nefinalizat, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal