Termeni și condiții SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat şi pune în coş produsele dorite. Plăteşti numerar la livrare sau prin transfer bancar.

Termeni și condiții SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat şi pune în coş produsele dorite. Plăteşti numerar la livrare sau prin transfer bancar.

Termeni și condiții generale

de utilizare a site-ului/aplicației steelhaus.ro


1. Definiții termeni

Termeni și condiții generale – cuprinde suma normelor și procedurilor care reglementează site-ul/aplicația SteelHaus.ro, fiind în același timp contractul ce guvernează relația între utilizator și dezvoltatorul site-ului/aplicației fiind acceptat de către ambele părți odată cu înregistrarea pe site și bifarea căsuței “Da, sunt de acord cu TERMENII ȘI CONDIȚIILE GENERALE”.

Societatea – Draxon One srl.

SteelHaus.ro – site-ul/aplicația de comenzi online.

Site-ul SteelHaus.ro – pagina web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații ș.a.), accesibile în internet și administrate de Draxon One s.r.l., unde se regăsesc încărcate produsele și serviciile partenerilor, propuse de către aceştia spre vânzare utilizatorilor înscriși.

Aplicația SteelHaus – este o funcționalitate limitată a platformei SteelHaus.ro, în fapt, un program destinat terminalelor mobile care rulează pagina de web SteelHaus.ro, fiind un instrument de facilitare a plasării de comandă on-line de pe mobil.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.

Comandă online – solicitarea prin intermediul site-ului SteelHaus.ro sau a aplicației SteelHaus de a cumpăra unul sau mai multe produse promovate pe site de către magazinele partenere.

Utilizator/Client utilizator – orice persoană fizică sau reprezentant al unei persoane juridice, înregistrată pe site-ul SteelHaus.ro sau în aplicația SteelHaus conform cerințelor.

Cont utilizator – secțiunea din site-ul SteelHaus.ro sau aplicația SteelHaus formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Clientului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Utilizator/Client utilizator, precum și istoricul activității derulate de acesta pe site-ul SteelHaus.ro sau aplicația SteelHaus.

Magazin – unitate de vânzare care expune, pregăteşte și desface produse contra cost, și care, de asemenea, își publică și promovează produsele spre vânzare prin site-ul SteelHaus.ro sau aplicația SteelHaus.

Depozit – societate comercială autorizată să desfășoare activități de comerț cu amănuntul de produse alimentare sau/și nealimentare.

Curier, Societate de Curierat, Taxi – unitate de transport autorizată să transporte mărfuri și produse contra cost.

Partener SteelHaus.ro – persoană fizică sau juridică implicată contractual în procesul îndeplinirii serviciilor noastre (Magazin partener, Comerciant partener, Depozit partener, Curier, Societățile de curierat și/sau Transportator, Livrator).

Terț – orice persoană fizică sau juridică, alta decât utilizatori ai site-ului SteelHaus.ro sau al aplicației SteelHaus sau Parteneri, care nu se află într-o relație contractuală cu Societatea;

Document – prezentul document denumit Termeni și condiții generale.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.

Conținut(a) toate informațiile de pe site-ul SteelHaus.ro sau aplicația SteelHaus, care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; (b) conținutul oricărui e-mail sau informație comunicată prin orice mijloc electronic și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, trimis de Societate către Utilizator prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; (c) orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator/partener al Societății Utilizatorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta; (d) informații legate de Ofertele și/sau tarifele practicate de Parteneri într-o anumită perioadă; (e) date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Consimțământ – consimțământ al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate. Regulamentul (UE) 2016/679 stabilește că prelucrarea datelor minorilor pe bază de consimțământ va fi legală doar dacă minorul care și-a dat consimțământul are cel puțin 16 ani.

Astfel încât, dacă nu aveți 16 ani împliniți, vă rugăm să nu utilizați site-ul SteelHaus.ro și nici aplicația SteelHaus.

NOUTĂȚI – scrisoare de informare regulată, cu scop promoțional, destinat exclusiv utilizatorilor, care cuprinde noutăți sau specificații deosebite în legătură cu informațiile care se regăsesc pe site-ul/aplicația SteelHaus.ro.

FACILITĂȚI ȘI BENEFICII – informări regulate, referitoare la campanii, oferte, promoții, anunțuri, concursuri etc.

Review/Evaluare – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.

Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Întrebare – formulă de adresare către Societate prin intermediul formularului din site-ul SteelHaus.ro sau aplicația SteelHaus cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile oferite.

Răspuns – informație scrisă/comunicată telefonic care este transmisă Utilizatorului care a adresat o întrebare în site-ul SteelHaus.ro sau aplicația SteelHaus.


2. Cine suntem?

Site-ul SteelHaus.ro sau aplicația SteelHaus sunt dezvoltate și implementate de către Draxon One s.r.l., societate comercială română, cu sediul în România, municipiul Baia Mare, str. Ion Şugariu nr. 6/14, cod poştal 430243, județul Maramureş, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Maramureş cu nr. J24/1426/2021, având cod de înregistrare fiscală RO 44785959, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

Provocarea noastră este de a vă oferi posibilitatea utilizării unui serviciu de comenzi online de produse, prin care să aveți acces la produsele magazinelor preferate în aceleași condiții de preț ca și în magazin, iar în paralel să economisiți timp în procesul de căutare a produsului dorit și de plasare și recepționare a comenzii. De asemenea, periodic completăm oferta magazinelor cu produse complementare pe care le puteti găsi în Depozitul SteelHaus.ro.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.

SteelHaus.ro (website, aplicație) este un sistem prin intermediul căruia partenerii noștri (magazine, supermarketuri, depozite, producători, transportatori, comercianți etc.) își afișează propriile oferte de produse și/sau servicii, iar utilizatorii SteelHaus.ro pot identifica și comanda o varietate de produse, de la oricare dintre aceștia, folosind contul personal de client.


3. General

Folosirea site-ului SteelHaus.ro sau a aplicației SteelHaus (creare cont, înregistrare) implică acceptarea în totalitate și necondiționată a Termenilor și Condițiilor generale, expuși mai jos. Fiind de acord cu aceste condiții de utilizare, utilizatorul ia la cunoștință și își asumă în totalitate drepturi și obligații ce decurg din accesarea site-ului SteelHaus.ro sau a aplicației SteelHaus.

Termenii și Condițiile generale de utilizare ai site-ului SteelHaus.ro și ai aplicației SteelHaus au valoare contractuală.

Draxon One srl, își rezervă dreptul de a modifica și/sau de a actualiza Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site. Pentru utilizarea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor la fiecare utilizare.

SteelHaus.ro – Cumpărături online materiale de construcţii cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa, la birou sau oriunde doreşti. Plata la livrare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica campaniile, ofertele, promoțiile, anunțurile, concursurile, fără o notificare prealabilă.

Nu agreăm cenzura, dar ne rezervăm dreptul de a edita sau elimina comentariile și/sau review-urile care au un limbaj licențios, injurios sau instigator!

Draxon One srl, își rezervă dreptul de a suspenda sau chiar de a desființa contul dumneavoastră, refuzând solicitările ulterioare de folosire a site-ul SteelHaus.ro sau a aplicației SteelHaus în situația în care ne oferiți informații false, în situația în care aveți un limbaj licențios sau un comportament necorespunzător ce se abate de la normele bunei cuviințe, în situația în care refuzați să respectați partial sau total clauze prevăzute în prezentul document, precum și în situații de inactivitate pentru o perioadă mai mare de timp.

Alegând să nu acceptați Termenii și condițiile generale vom fi în imposibilitatea de a vă oferi serviciile noastre, deoarece întregul proces are la bază informațiile colectate de la dumneavoastră, fără de care nu se poate onora comanda dvs online.

Pentru a putea beneficia de avantajele informărilor referitor la FACILITĂȚI ȘI BENEFICII, respectiv la NOUTĂȚI, puteți opta separat prin bifarea acestora în contul dumneavoastră de client.


3.1. Drepturile de proprietate intelectuală

Întreg conținut al site-ului SteelHaus.ro, precum și aplicația SteelHaus sunt proprietatea exclusivă a firmei Draxon One srl, întreținute și administrate de către aceasta, fiind apărate de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor, conform Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Nimic din conținutul acestui site nu constituie o licență și nici nu conferă dreptul de a utiliza vreo imagine, marcă comercială, marcă de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site, de către vreo persoană. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de către vreo persoană fără acordul scris prealabil din partea Draxon One srl. Folosirea, fără acordul scris al Societății, a oricăror elemente de conținut (texte, imagini, butoane, programe, scripturi, elemente de grafică web, logo-uri, grafice etc.) sau marcă, este strict interzisă.

Draxon One s.r.l. își va asigura și impune în mod hotărât recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, ajungând, dacă este cazul, la acționarea în judecată a celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală.

SteelHaus.ro – Cumpărături online materiale de construcţii cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livrăm acasă, la depozit sau oriunde doreşti. Plata la livrare.


3.2. Misiunea noastră

Principala noastră misiune este să vă punem la dispoziție, explicit, o gamă largă de magazine și oferta lor de produse, printr-un serviciu online de cea mai bună calitate.

De asemenea, ne concentrăm permanent pe îmbunătățirea serviciilor prin oferirea posibilității clientului de a comenta și evalua experiența avută în legătură cu site-ului SteelHaus.ro, sau cu aplicația SteelHaus și serviciile conexe oferite.

Vom continua să rămânem orientați spre creșterea vizibilității și calității site-ului SteelHaus.ro, precum și aplicației SteelHaus, precum și a numărului, diversității și mai ales a calității produselor, prin selecția atentă a Partenerilor cu care intrăm în relații contractuale.


3.3. Viziunea noastră

Dorim să aducem zâmbete pe chipul oamenilor, oferindu-le experiențe unice și de neuitat, în ceea ce privește experiențele de sesiuni de cumpărături online prin ofertele diversificate de produse ale partenerilor noștri, atent selecționați.

SteelHaus.ro – Cumpără online materiale de construcţii cu livrare. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livrăm acasă, la depozit sau oriunde doreşti. Plata la livrare sau prin transfer bancar.


3.4. Scopul nostru

Suntem orientați spre clienți, de aceea prioritatea noastră este satisfacția clientului. Principiile de funcționare care ne definesc ca serviciu de calitate sunt:

 • satisfacția clientului este nucleul activității noastre zilnice;
 • ne dorim să ne diferențiem prin calitate, dinamism și inovare;
 • ne dezvoltăm prin extindere și prin îmbunătățirea permanentă a serviciilor oferite de partenerii noștri;
 • încurajăm reclamațiile/sesizările/criticile, iar acestea constituie un feedback constructiv pentru noi;
 • respectăm legislația în vigoare și acționăm conform normelor interne.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.


3.5. Valorile noastre

 • Orientarea spre clienți: satisfacția clienților și a utilizatorilor stă în centrul preocupărilor noastre. Fiecare dintre noi și dintre angajații noștri contribuie la un climat amabil și profesionist, pentru a oferi o experiență plăcută celor cu care venim în contact;
 • Încrederea: reprezintă baza tuturor acțiunilor noastre și premisa succesului nostru. Ne ținem întotdeauna promisiunile. Acest lucru se aplică tuturor angajaților noștri, precum și tuturor celor cu care venim în contact: clienți sau utilizatori, parteneri sau asociați, furnizori, dispeceri, curieri! Suntem conștienți de faptul că încrederea se câștigă cu greu și poate fi distrusă cu ușurință. De aceea, dovedim în fiecare moment că merităm încrederea care ni se acordă;
 • Integritatea și respectul arătate faţă de partenerii noştri şi faţă de clienții şi comunităţile cu care interacţionăm, au un rol esenţial în construirea şi menţinerea relaţiilor solide şi de durată;
 • Transparența: pe măsura ce compania noastră evoluează pentru a face față provocărilor actuale, și cultura noastră evoluează, iar transparența este esențială în acest proces. Pentru noi, transparența înseamnă a fi sinceri în legătură cu ceea ce facem, cum facem și care sunt provocarile pe care le întâmpinăm. Suntem deschiși provocărilor, discuțiilor și îmbunătățirii modului de lucru, pentru a reflecta cât mai bine valorile pe care le susținem. Astfel, ne asigurăm că ceea ce spunem sau scriem este corect si onest, nu incomplet sau neclar; oferim permanent informații clare, relevante si noi; demonstrăm convingere și ne asumăm orice acțiune; propagăm informații importante cu promptitudine;

  SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.

 • Responsabilitatea: dorim să atingem standarde înalte de performanță și responsabilitate în activitatea noastră, iar principiile și valorile sunt aplicate atât în relația cu clienții, cât și în cea cu partenerii noștri de afaceri;
 • Performanța: scopul nostru este de a crea o companie valoroasă. Facem acest lucru pentru a ne menține creșterea și dezvoltarea, pentru a crea oportunități de angajare și de a minimiza riscurile atât pentru clienți, cât și pentru partenerii noștri;
 • Creativitatea necesită inovare în tot ceea ce facem. Chiar dacă schimbarea nu este un proces ușor, și poate implica disconfortul de a ne mișca în zone neumblate, eforturile noastre de pionierat sunt întotdeauna răsplătite de satisfacția clienților;
 • Calitatea: ne concentrăm eforturile în creșterea continuă a calității serviciilor pe care le oferim clienților și partenerilor noștri, ridicând standardele de calitate și performanță pe piața românească a comenzilor on-line.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu de materiale de construcţii. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livrăm acasă sau la birou. Plata la livrare.


4. Drepturi si obligații

4.1. Drepturile utilizatorilor

În vederea utilizării serviciului oferit de noi prin site-ul SteelHaus.ro, respectiv prin aplicația SteelHaus, sunteți de acord să ne furnizați informații adevărate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră.

Oricărui utilizator care este înregistrat pe site-ul SteelHaus.ro, respectiv în aplicația SteelHaus îi sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate și reglementate prin legislația internă și prin norme europene.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.

Mai multe detalii referitor la politica de prelucrare a datelor

În vederea exercitării acestor drepturi, trebuie să vă adresați cu o solicitare către: Draxon One s.r.l., municipiul Baia Mare, str. Ion Şugariu nr. 6/14, cod poştal 430243, județul Maramureş, sau pe e-mail la adresa contact@steelhaus.ro.

4.1.1 Drepturile minorilor

Normele europene stabilesc că prelucrarea datelor minorilor pe bază de consimțământ va fi legală doar dacă minorul care și-a dat consimțământul are cel puțin 16 ani.

Astfel încât, dacă nu aveți 16 ani împliniți, vă rugăm să nu utilizați site-ul SteelHaus.ro sau aplicația SteelHaus.


4.2. Obligațiile utilizatorilor

Orice utilizator/client care se înregistrează pe site, oferind date cu caracter personal, trebuie să își manifeste acordul în mod expres și neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societate, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și cu Regulamentul (UE) 2016/679.

Pentru a putea folosi serviciile noastre oferite prin intermediul site-ului SteelHaus.ro sau a aplicației SteelHaus, aveți obligația de a furniza date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut în formularul de înregistrare al site-ului și totodată să aduceți corecții acestora în cazul în care intervin modificări.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, Draxon One s.r.l., își rezervă dreptul de a suspenda sau de a desființa contul dumneavoastră, refuzând solicitările ulterioare de folosire a site-ului SteelHaus.ro sau a aplicației SteelHaus.

Utilizatorul/clientul are obligația de a folosi site-ul cu bună credință, fără a încerca în vreun fel să aducă atingere securității acestuia.

Utilizatorul/clientul are obligația de a folosi un limbaj decent în toate review-urile și comentariile pe care le face în cadrul site-ului, aplicației, sau în alte medii sau platforme, referitoare la site/aplicație, la Societate, la angajații, colaboratorii sau Partenerii acesteia. Comentariile și/sau review-urile care au un limbaj licențios, injurios sau instigator pot fi editate, șterse, iar contul clientului suspendat sau chiar închis.

Utilizatorul/clientul are obligația de a nu oferi altora numele și parola contului personal.

Utilizatorul/clientul are obligația de a verifica comanda primită în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară referitoare la lipsa unor eventuale produse nu va putea fi luată în considerare.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.


4.3. Drepturile Societății

Societatea își rezervă dreptul de a vă suspenda sau chiar desființa contul în situația în care veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea sau în situația în care aveți un comportament neconform sau licențios în cadrul site-ului SteelHaus.ro, respectiv al aplicației SteelHaus, sau în situația în care nu folosiţi site-ul cu bună credință și aduceți atingere securității acestuia; Societatea are dreptul de a refuza solicitările ulterioare de folosire a site-ului SteelHaus.ro sau a aplicației SteelHaus.

Societatea are dreptul de a modifica și/sau actualiza oricând documentul cu Termenii și condițiile generale de utilizare a Site-ului SteelHaus.ro, respectiv al aplicației SteelHaus fără notificare prealabilă. Vom publica orice modificare prin postarea noii variante în secțiunea aferentă. Vă sugerăm să consultați periodic această secțiune pentru a fi la curent cu orice modificări.

Societatea are dreptul de a colecta și prelucra datele personale ale acelor utilizatori/clienți ai săi care și-au manifestat acordul acordul în acest sens.

Ne rezervăm dreptul de a modifica campaniile, ofertele, promoțiile, anunțurile, concursurile, fără o notificare prealabilă.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.

Societatea își rezervă dreptul de a edita sau șterge comentariile și/sau review-urile care au un limbaj licențios, injurios sau instigator, sau chiar de a suspenda sau închide contul utilizatorului/clientului care are un asemenea limbaj, referitor la site/aplicație, la Societate, la angajații, colaboratorii sau Partenerii acesteia.

Societatea își rezervă, de asemenea, dreptul de a actualiza, modifica, șterge sau schimba documentele referitoare la Politica privind protecția datelor personale, Politica de utilizare a fișierelor de tip cookie, Politica comercială a Societății. Vă vom înștiința despre aceste modificări prin intermediul site-ului SteelHaus.ro, respectiv a aplicației SteelHaus, sau chiar personal atunci când modificarea va presupune să ne reacordați consimțământul.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.


4.4. Obligațiile Societății

Societatea are obligația este de a coordona în mod eficient și de a duce la îndeplinire serviciile asumate de comenzi online de produse.

Societatea are obligația de a asigura funcționalitatea continuă a site-ului SteelHaus.ro și a aplicației SteelHaus și de a rezolva problemele apărute în cel mai scurt timp posibil, atâta timp cât acestea nu țin de furnizorul de internet sau de oricare alt terț.

Referitor la datele personale, aplicăm un cadru intern de politici și standarde minime la toate nivelurile Societății noastre pentru a păstra siguranța datelor dvs. Aceste politici și standarde sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglementărilor și legislației actuale. În mod specific și conform legii, luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate (politici și proceduri, securitate informatică etc.) pentru a sigura confidențialitatea și integritatea datelor dvs. cu caracter personal și a modului în care sunt prelucrate. În plus, angajații Societății au obligația contractuală de a păstra confidențialitatea și nu pot divulga datele dvs. cu caracter personal în mod ilegal sau inutil.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.


5. Răspunderea Societății

5.1. Exonerarea de răspundere

Informațiile publicate pe Site-ul SteelHaus.ro, respectiv în aplicația SteelHaus, privind produsele și serviciile de care puteți beneficia, precum și prețurile acestora, sunt furnizate de către Partenerii SteelHaus.ro (magazinele partenere, comercianţii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii), aceștia fiind singurii responsabili de acuratețea, calitatea și cantitatea lor. Conceperea, redactarea, precum și furnizarea corectă, actuală și exactă a informațiilor, este responsabilitatea fiecărui Partener SteelHaus în parte.

Draxon One s.r.l., prin Site-ul SteelHaus.ro și aplicația SteelHaus reprezintă doar un agregator de oferte.

Societatea nu poartă nici o responsabilitate în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite de Partenerii a căror informații sunt găzduite pe site-ul SteelHaus.ro sau pe aplicația SteelHaus.

SteelHaus.ro – Cumpără materiale de construcţii online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comandă online produsele dorite şi noi ţi le livrăm acasă, la depozit sau oriunde vrei. Plata la livrare.

De asemenea, timpul de livrare, încasarea plății produselor, cât și calitatea produselor si serviciilor comandate cad în responsabilitatea Partenerilor SteelHaus.ro (magazinele partenere, comercianţii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

Societatea nu poate fi trasă la răspundere pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau furnizarea produselor care nu se datorează culpei sale, acestea fiind în responsabilitatea Partenerilor SteelHaus.ro (magazinele partenere, comercianţii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

Societatea nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale, această responsabilitate revenind, în totalitate, Partenerilor SteelHaus.ro care au obligația de a-și actualiza permanent informațiile referitoare la meniu și/sau serviciile conexe oferite.

În eventualitatea în care unele caracteristici ale produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul SteelHaus.ro sau pe aplicația SteelHaus au fost greșit introduse în bazele noastre de date (sau afișate greșit), compania noastră își rezervă dreptul de a corecta în cel mai scurt timp posibil eroarea aparută.

Termeni și condiții


5.2. Limitarea răspunderii

5.2.1. Despre site si aplicație

Draxon One srl își ia toate măsurile necesare în vedere asigurării celor mai înalte standarde de Securitate ale Site-ului SteelHaus.ro, respectiv ale aplicației SteelHaus.

Societatea nu poate fi considerată responsabilă pentru pierderile de informații cauzate de nefuncționalitatea conexiunii la internet și nici nu poate fi ținută responsabilă pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporară a serverului de hosting, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru.

Calitatea, cantitatea sau livrarea produselor comercializate și comandate prin intermediul Site-ului SteelHaus.ro, respectiv al aplicației SteelHaus, cad exclusiv în sarcina Partenerilor SteelHaus (magazinele partenere, comercianţii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

Societatea nu este răspunzătoare pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a folosirii informațiilor despre produse și servicii de pe site-ul SteelHaus.ro, respectiv din aplicația SteelHaus, responsabilitatea revenind în exclusivitate Partenerilor SteelHaus.ro (magazinele partenere, comercianţii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

Termeni și condiții

Societatea nu este răspunzătoare pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a faptului că utilizatorul contului a divulgat datelor contului său personal către terți.

Societatea nu este răspunzătoare pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi pentru neîndeplinirea unei comenzi, sau pentru deteriorarea produsului în timpul transportului, responsabilitatea revenind în exclusivitate Partenerilor SteelHaus.ro (magazinele partenere, comercianţii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

5.2.2. Despre livrarea comenzii

Draxon One s.r.l., prin site-ul SteelHaus.ro și aplicația SteelHaus nu își asumă răspunderea pentru nici o neplăcere/prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a folosirii site-ului, aceasta revenind în exclusivitate Partenerilor SteelHaus.ro (magazinele partenere, comercianţii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

Termeni și condiții

Livrarea produselor comandate de pe site-ul SteelHaus.ro și aplicația SteelHaus se face într-unul din modurile de mai jos, puse la dispoziție de către fiecare Magazin/ Depozit partener în parte așa cum este contractat de către client prin plasarea comenzii.

Odată confirmată modalitatea de livrare a comenzii, Magazinul/ Depozitul partener va pregăti coletul pentru livrare și îl va expedia conform alegerii clientului, având posibilitatea, ca în numele clientului și conform cu alegerea acestuia, să comande și să contracteze transportul ales de către client.

NU toate modurile de livrare sunt accesibile pentru Magazinul/ Depozitul partener, aceștia din urmă fiind cei care aleg ce modalități de livrare a produselor pot să pună la dispoziția clientului.

A. Livrare GRATUITĂ

Livrarea se face în raza localității dumneavoastră gratuit dacă comanda depăşeşte o anumită valoare stabilită de Magazinele/ Depozitele partenere.

În unele cazuri livrarea se poate face și în localitățile învecinate, cu sau fără costuri suplimentare, în funcție de politica Magazinelor/ Depozitelor partenere. Toate aceste informații sunt specificate în pagina fiecărui Partener SteelHaus.

Termeni și condiții

B. Ridicare PERSONALĂ

Produsele vor fi comandate online folosind site-ul sau aplicația SteelHaus.ro, iar comanda va fi ridicată personal de la locația Magazinului/ Depozitului în timpul estimat și comunicat clientului.

C. Livrare CURIER

Pentru Magazinele/ Depozitele partenere care nu au serviciu propriu de livrare, livrarea produselor comandate online de pe site-ul SteelHaus.ro sau aplicația SteelHaus se va face de către Curier/ firmă de curierat sau Taxi, conform alegerii făcute de către client.

La predarea produselor, clientul va plăti contravaloarea transportului în baza bonului fiscal.

Transporturile sunt monitorizate și înregistrate, iar orice eventuală fraudă poate fi reclamată și investigată.

Reclamațiile referitoare la transport se pot face la adresa contact@steelhaus.ro. Livrarea produselor comandate de pe site-ul SteelHaus.ro sau din aplicația SteelHaus se realizează în funcție de modul de livrare ales de către client și în ton cu intervalul orar stabilit de către Magazinele/ Depozitele partenere.

În cazul în care comanda nu poate fi onorată, cade în sarcina Magazinului/ depozitului partener să-l notifice pe client. Timpul de livrare este orientativ, în medie fiind de 30 de minute, plus/minus 15 minute, putând fi influențat de multitudinea factorilor neprevăzuți.

5.2.3. Despre plata comenzii

Utilizatorul/ Clientul site-ului SteelHaus.ro sau al aplicației SteelHaus, în calitatea lui de client al Partenerilor SteelHaus.ro, este obligat la plata comenzii și a transportului aferent, conform comenzii plasate. Draxon One s.r.l., în calitate de administrator al site-ului nu poate suporta costul contravalorii produselor comandate și/sau a transportului aferent, această obligație fiind exclusiv în sarcina utilizatorului/ clientului care a plasat comanda.

Termeni și condiții

Plata se va face la intrarea în posesie a produselor comandate de către client, în baza bonului fiscal aferent, eliberat de către Magazin/ Depozit. Conform legislației în vigoare, respectiv a OMFP 159/2015 – anunțul oficial de atenționare a clienților pentru a solicita eliberarea bonului fiscal, toate Magazinele/ Depozitele partenere, precum și companiile de curierat sau taxi, sunt obligate să emită bon fiscal și să-l înmâneze clientului – această obligație nu cade în sarcina Draxon One s.r.l., în calitate de administrator al site-ului SteelHaus.ro și al aplicației SteelHaus.

5.2.4. Modalităţi de plată

Preţul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre următoarele modalităţi, în funcţie de opţiunea clientului:

 • Plata Numerar la livrare – se face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării comenzii. În cazul livrării produselor de către curier, plata se va face către comisionarul care efectueaza livrarea. Modalitatea de plată cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi online a căror valoare cu TVA este mai mare de 5000 Lei pentru persoane juridice.
 • Plata prin Transfer bancar (Ordin de plată) – Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii în contul societăţii noastre.
 • Plata cu cardul – Magazinul online foloseşte pentru tranzacţiile online serviciile mobilpay.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacţiilor online, care oferă confidenţialitate, siguranţă şi simplitate în achiziţia produselor şi serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
  Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput nici un comision. Pentru plăţile cu card bancar, tranzacţia va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor. Platforma NETOPIA PAYMENTS prelucrează datele dvs. personale în calitate de operator independent pentru procesarea plății online. Puteți consulta mai multe detalii despre politica acestora de prelucrare a datelor dvs. personale colectate în vederea procesării plății aici: https://netopia-payments.com/nota-de-informare-gdpr-platitori/. În cazul în care apar probleme legate strict de procesarea plății dvs., veți putea fi contactat în mod direct de către reprezentanții NETOPIA PAYMENTS pentru soluționarea acestora.

5.2.5. Calitatea produselor și a serviciilor

Orice produse vizualizate, comandate și cumpărate prin intermediul site-ului SteelHaus.ro sau a aplicației SteelHaus, respectiv orice servicii conexe, sunt garantate de către Partenerii noștri contractuali, adică magazinele partenere, comercianţii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii.

Draxon One s.r.l., prin site-ul SteelHaus.ro și aplicația SteelHaus are doar rol de agregator și promotor al acestor oferte.

Orice neconcordanță cu așteptările dumneavoastră nu poate fi imputată administratorului Draxon One s.r.l. De asemenea, autorizările necesare pentru buna funcționare oricăreia dintre acestea și în ton cu reglementările în vigoare, cad exclusiv în sarcina Partenerilor SteelHaus.ro.

Draxon One s.r.l., în calitate de administrator al site-ului SteelHaus.ro și al aplicației SteelHaus, nu poate fi tras la răspundere pentru neîndeplinirea acestor condiții impuse de lege.

Termeni și condiții


6. Despre cookies

Site-ul SteelHaus.ro și aplicația SteelHaus folosesc cookie-uri proprii (first-party cookie) și de la terți (third-party cookie) pentru a furniza vizitatorilor o experiență de navigare superioară și servicii adaptate nevoilor specifice ale acestora.

Cu ajutorul fișierelor de tip cookie, deținătorul website-ului poate îmbunătăți permanent navigarea pe Internet.

Acestea sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care pot fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Fișierele de tip cookie ajută la servicii web mai bune și au ca rezultat navigarea prietenoasă și personalizată a fiecărui utilizator.

Fișierele de tip cookie NU sunt viruși! Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate, nici nu pot auto-rula.

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. și să configurați browserul dvs. web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dvs. web.

Termeni și condiții

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre fișierele de tip cookie, cum sunt utilizate și la ce sunt utilizate, vă recomandăm să parcurgeți mai multe informații în secțiunea dedicată: Politica de utilizare a fișierelor de tip Cookie, precum și la urmatoarele link-uri:


7. Clauze legale

7.1. Despre fraudă

Orice încercare de a accesa neautorizat datele personale ale vreunui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului SteelHaus.ro sau al aplicației SteelHaus, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează acestea, este considerată fraudă și va face obiectul unei plângeri penale la organele competente, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat să comită aceste fapte.

De asemenea, introducerea, modificarea sau ștergerea de date informatice, restricționarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a funcționării unui sistem informatic, în mod neautorizat, în scopul de a obține un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, dacă s-a cauzat o pagubă unei persoane, constituie fraudă informatică și se pedepsește conform Codului Penal în vigoare.

Termeni și condiții


7.2. Reclamații

Reclamația este o solicitare a utilizatorilor Site-ului SteelHaus.ro sau ai aplicației SteelHaus de rezolvare a unor situații considerate de către aceștia drept abateri de la condițiile legale sau contractuale de furnizare a serviciului, la care se așteaptă un răspuns sau o rezoluție.

Este în interesul nostru să abordăm toate reclamațiile cât mai repede posibil, de aceea vă rugăm ca în cazul în care doriți să ne reclamați un anume aspect care este în dezacord cu așteptările dumneavoastră vă invităm să ne scrieți un e-mail la adresa contact@steelhaus.ro, în care să menționați subiectul reclamat și detalii referitoare la acesta, precum și datele dumneavoastră de contact. Termenul de răspuns este de maximum 5 zile lucrătoare, timp necesar pentru a investiga subiectul relamat de dumneavoastră și pentru a formula o opinie.

Termeni și condiții


7.3. Soluționări conflicte

Drepturile si obligațiile părților, impuse de prezentele termeni si condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru, iar în condițiile în care părțile nu se pun de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor judecătorești competente

Soluționare alternative, pe cale extrajudiciară a litigiilor rezultate din tranzacțiile online:

Oricare dintre părți are posibilitatea de a depune o reclamație și a solicita soluționarea ei cu ajutorul unei entități independente de soluționare a litigiilor, cu ajutorul unui instrument online dezvoltat de Comisia Europeana, ce poate fi accesat aici.

Termeni și condiții


8. Prelucrarea datelor și confidențialitatea informațiilor

8.1. Site-ul SteelHaus.ro se poate folosi fără a trebui să se introducă date cu caracter personal.

Însă pentru a putea beneficia de serviciul nostru de comenzi on-line este nevoie să completați date personale precum: numele și prenumele, adresa de livrare unde recepționați comanda, adresa de e-mail și numărul de telefon. Datele sunt înregistrate numai în momentul în care clienții/ utilizatorii sunt de acord și informați în privința faptului că acestea vor fi transmise către Societate.

Prin completarea datelor dumneavoastră pe Site-ul SteelHaus.ro sau în aplicația SteelHaus și prin acceptarea Termenilor și a condițiilor generale, precum și prin acceptarea Politicii de prelucrare a datelor, vă dați acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să fie colectate, stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către noi și/sau Partenerii și/sau colaboratorii noștri, în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

Termeni și condiții

8.2. Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal este în principal preluarea și procesarea comenzilor online, informarea utilizatorilor/clienților/partenerilor privind evoluția și statusul fiecărei comenzi, informarea utilizatorilor/clienților privind situația contului personal – deci, ducerea la îndeplinire a serviciului contractat, respectiv livrarea produselor comandate.

De asemenea colectarea și prelucrarea datelor ne ajută la identificarea dumneavoastră în cazul participării la concursuri, la realizarea de rapoarte statistice, la desfășurarea activităților de informare despre Facilități și beneficii, la transmiterea Noutăților, precum și a altor informări referitoare la ofertele în curs, oferirii de felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale, adresate doar clienților noștri, activități inerente profilului societății noastre.

Pentru dezabonare de la Noutăți și/sau informările noastre de Facilități și beneficii, vă rugăm să aveți în vedere opțiunea Mă dezabonez din pagina aferentă, respectiv setările din contul dumneavoastră personal.

Termeni și condiții

8.3. Datele colectate și stocate de către compania noastră sunt confidențiale. Draxon One s.r.l. poate furniza datele cu caracter personal doar altor societăți sau persoane cu care se află în relații contractuale de parteneriat, dar fără a se limita la: Parteneri contractuali (magazine), colaboratori (dispeceri, curieri, firme de curierat), angajați ai Societății doar în scopul pentru care ne-au fost transmise și numai după și în temeiul unui angajament contractual de confidențialitate și de respectare a legislației naționale și internaționale în vigoare, referitoare la prelucrarea datelor personale, angajament prin care se garantează că aceste date sunt folosite doar în scopul realizării obiectului contractului, că sunt păstrate în siguranță și că utilizarea acestor informații personale se poate face doar conform cu legislația în vigoare.

8.4. Datele prelucrate de noi sunt cele furnizate de către dumneavoastră prin completarea lor în formularul de creare de cont și prin care acceptați să fie incluse în baza de date a SteelHaus.ro. Datele sunt înregistrate numai în momentul în care dumneavoastră sunteți de acord și sunteți informați în privința faptului că acestea vor fi transmise către noi.

8.5. Destinatarii către care se pot transmite datele personale colectate sunt furnizorii implicați in mod direct/indirect în procesul de execuție a comenzii plasate: angajați, magazine partenere, dispeceri, curieri / firme de curierat, procesatori de plăți on-line, sau, după caz, autorități ale statului (inclusiv autorități fiscale, autorități de protecție a consumatorilor, organele statului competente în materie penală), ca urmare a vreunei obligații legale a Societății;

Termeni și condiții

8.6. Prin clauze speciale stipulate în fiecare contract de parteneriat (cu magazinele partenere, dispeceri, curierii / firmele de curierat, etc) ne asigurăm de obligativitatea respectării confidențialității datelor personale la care Partenerii noștri au acces prin intermediul relației contractuale cu Societatea, precum și alinierea lor la normele naționale și internaționale referitoare la prelucrarea datelor personale cu fiecare dintre aceștia.

8.7. Draxon One s.r.l. ia toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat,

8.8. În contextul prelucrării datelor cu caracter personal în baza condițiilor specificate în Regulamentul privind protecția datelor la nivel european 679/2016 aveți dreptul la informare și acces la datele proprii cu caracter personal, aveți dreptul și posibilitatea de a vă rectifica datele sau a vă retrage consimțământul, aveți dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a solicita ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), aveți dreptul la restricționarea prelucrării, la opoziție, la portabilitatea datelor.

8.9. Pentru oricare dintre solicitările primite referitor la prelucrarea datelor personale, societatea vă va comunica măsurile luate în temeiul celor de mai sus, precum şi, dacă este cazul, numele terţului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Termeni și condiții

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați pagina dedicată protecției datelor personale, astfel încât să puteți lua o decizie informată referitor la datele dumneavoastră.


9. Politica comercială a Societății

9.1. FACILITĂȚI ȘI BENEFICII

Obiectivul SteelHaus.ro este acela de a-ți oferi experiențe cât mai plăcute. Pentru noi, timpul tău si dorințele tale sunt importante! De aceea, vrem ca fiecare interacțiune a ta cu aplicația SteelHaus sau website-ul SteelHaus.ro să fie una pozitivă, care să te determine să “mai treci pe la noi”!

Cu acest scop în minte, te informăm că facem statistici care ne permit să ne arătăm aprecierea față de oamenii care aleg sa cumpere prin site-ul SteelHaus.ro sau prin aplicația SteelHaus. Acestea ne fac să fim în măsură să-ți oferim pachete de beneficii, să te informăm despre discount-uri, să creăm concursuri adaptate la interesele tale și, în plus, să oferim premii care aduc plus valoare in relația pe care o dezvoltăm și o creștem cu fiecare zi care trece și în care tu alegi să faci sesiuni de cumpărături online cu ajutorul nostru!

Să știi că vrem feed-back de la tine! Nu foarte des, ci din când in când! Nu este o regulă, nu facem asta dupa calendar, credem însă că relațiile frumoase și adevărate se construiesc prin aducerea oamenilor împreună. Așadar, noi ne dorim încrederea ta și ne angajăm să nu facem abuz de aceasta. Vom fi pe cat se poate de discreți și te vom contacta doar atunci când chiar te vom putea ajuta cu ceva sau îți putem însenina ziua in vreun fel. Vrem să rămânem opțiunea ta numărul unu atunci când vine vorba de alegerea unei platforme prin care tu îți comanzi produse. Știm că pentru asta e nevoie să ne cunoastem și să auzim de la tine unde greșim și ce putem îmbunătăți.

Termeni și condiții

Ai posibilitatea să îți exprimi acordul cu privire la primirea de informări despre FACILITĂȚI ȘI BENEFICII, dar te poți răzgandi și poți modifica oricând acordul dat, fie din contul tău de client de pe Site-ul SteelHaus.ro fie cu ajutorul butonului Mă dezabonez din pagina primită.


9.2. NOUTĂȚI

Credem că o persoana informată este o persoană câștigată. Credem în puterea informației si de aceea vrem să îți transmitem NOUTĂȚI cu privire la:

 • Magazinele nou intrate în parteneriat cu noi, de la care poti comanda produse
 • Campanii de promovare în desfășurare
 • Discounturi active
 • Promoții
 • Concursuri

Toate acestea pot să ajungă la tine doar dacă tu îți doresti! Noi, echipa SteelHaus.ro, te asigurăm că îți vom trimite doar informațiile care sunt relevante pentru tine, acordând o atenție deosebită intereselor tale si timpului tău personal prețios.

Termeni și condiții

Nu vom include aici informări despre aplicație, platformă și comenzi, acestea fiind reglementate mai sus la Facilități și beneficii.

Trebuie să știi că informările la care ne referim aici sunt diferite de informațiile pe care le primești în procesul de comandă on-line. Acele informări sunt obligatorii pentru a putea procesa comanda ta!

Ai posibilitatea să îți exprimi acordul cu privire la primirea de informări despre NOUTĂȚI, dar te poți răzgandi și poți modifica oricând acordul fie din contul tău de client de pe Site-ul SteelHaus.ro fie cu ajutorul butonului Mă dezabonez din pagina primită.

SteelHaus.ro – Cumpărături online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comanda online produsele dorite si noi ti le livram acasa sau la birou. Plata la livrare.

Ultima actualizare: 17 martie 2022.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza documentul Termeni și condiții generale oricând.

Vă rugăm să consultați periodic această secțiune pentru a fi la curent cu orice modificări.


SteelHaus.ro – Cumpără materiale de construcţii online cu livrare la domiciliu. Alege magazinul preferat, comandă online produsele dorite şi noi ţi le livrăm acasă, la birou, la depozit sau oriunde doreşti. Plata la livrare.

Nu vă lăsați coşul așa nefinalizat, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal